Hét eleje - jöjjön egy hétköznapi gyors!
Pici előkészítő munka, aztán a javát a sütő elvégzi :-)
Mustáros, ketchupos csirkemáj
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 dl habtejszín (30%-os, állati eredetű)
2 ek mustár
2 ek ketchup
só és bors
A csirkemájakat megtisztítjuk, félretesszük.
A tejszínt elkeverjük a mustárral, ketchuppal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával.
Egy tűzálló tál aljára terítjük a megtisztított, vékony karikákra vágott vöröshagymát, a tetejére fektetjük a csirkemájat, s az egészet megöntözzük a fűszeres tejszínnel.
180 fokos sütőbe tesszük sülni kb. 35-40 percre, félidőben forgassuk meg a májakat, hogy mindkét oldala egyenletesen sülhessen.
Forrón, tetszőleges körettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.