A jellemzően kiadós főfogás előtt azt gondolom, elég a könnyű bevezető egy hűvös gyümölcsös krémlevessel vagy zöldséglevessel - mutatok pár finomságot!
Karamellás körteleves, sósmogyorós! grillázzsal, sós és édes, isteni és különleges!
Forralt boros (elvégre tél van) gyümölcsleves. Langyosan is, hidegen is nagyon jó, sőt ha úgy tetszik, a végén le is turmixolhatjuk!
Ő is boros, le is turmixoltam, sőt: csokit is tettem bele. Hmmmm...
A szilvás változat volt az "ős", ha van, fagyasztott szilvával készítsétek! Levesbetétként pedig érdemes kipróbálni az aszalt szilvát hozzá!
Téli gyümölcsök egy levesben: alma és narancs, sőt még csoki is :-)

Répaleves... Citrussal, fehérborral, csirkemell-galuskával!

Almás brokkolileves, sült krumpli levesbetéttel!
Karácsony-színű cékla krémleves fűszeres joghurttal, hidegen is jó ám!
Vörös lencsés, almás krémleves, vajban pirított kaláccsal!
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.