Lencse, természetesen. Lencse minden évben kerül az asztalra!
Idén leves lesz belőle, mint egykor egy Balaton melletti szilveszteren :-)
Vörös lencsével is próbálkozhatunk, pillanatok alatt megfő, ez itt egy édeskés verzió!
Kenyérre kenve, mártogatósként is finom - íme egy meghökkentő változat!
Szilveszterkor disznóhúst eszünk a babona szerint, hogy a kis konnektor orrával kitúrja jövőre a szerencsénket!
Ez a sörben sült, kolbászhússal töltött dagadó kétszer is disznóhús, hidegen és melegen is nagyon finom!
Ő is duplán disznó: szűzpecsenye, citrusos-darált húsos köpenyben!
Aszalt paradicsomos karaj - hidegen is nagyon rendben van!
Gyümölcs és hús - nálunk nagyon menő ez az ízpáros! Aszalt barackos pici húsgolyók egy klasszik salátával: biztos siker!
Saláták a büféasztalra? Jöhetnek?
Cékla, alma. Sós sajt. Szezonja van :-)
Kapros-uborkás krumplisaláta, nagyon könnyed, üde finomság a húsok mellé!
Maradék sült krumpli új ruhája - huh, micsoda újjászületés, próbáljátok ki!
Tartalmas, mégis könnyed finomság a tonhalas rizssaláta! Önmagában is megállja a helyét!
Gazdag káposztasaláta - önmagában is remek, de ha csinálunk mellé kaszinótojást, sonkatekercset... Na akkor aztán :-)
A rétesekkel a babona szerint a gazdagságot nyújtjuk - tessék, csak tessék!
Van almás-narancsos.
Barackos-ricottás...
Mákos-aszalt szilvás!
Ez a rétes annyira finom volt... Alma, dió, camembert sajt... Hmmmmmm...
Ez is rétes! Csigarétes, sós!
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.