Mutatok előre elkészíthető omlós-ropogósakat, és olyanokat is, amik csak frissen jók - kinek mi fog beleférni :-)
Kezdjük az előredolgozósokkal!
A világ legjobb sós rúdja nem maradhat el, a veszélye az, hogy esszük, amíg látjuk...
Ezt a szuper tésztát fel is turbózhatjuk fűszerekkel, kacsazsírral...
Egy bűnrossz fotó a búr háború idejéből egy mesefinom sósságról, a kép ne vegye el senki kedvét!
Házi ropival is lenyűgözhetjük a vendégeket, tényleg megéri a vékony tésztaszálakkal bűvészkedni!
Egész mákszemek ropognak ebben a sós rúdban, finom!!!
Lássuk a frissen finom pogácsákat!
Kapros-túrós-fokhagymás, langyosan elég nehéz abbahagyni... A túró miatt másnap is friss!
Ha káposztát párolnánk valamilyen sülthöz, két legyet üthetünk egy csapásra: érdemes próbára tenni ezt a káposztás csigát! Sőt: a kisütött, kihűlt csigák jól tűrik a fagyasztást... Mielőtt jönnek a vendégek, csak elővesszük a mélyhűtőből, kiengedés után olyan, mintha most húztuk volna ki a sütőből!
Maradék krumplipüré újjászületése egy pogácsában, fokhagymásan, rozmaringosan...
Felénk nagy kultusza van a brindzának, de juhtúróval is pompás!
Ezzel a fantasztikus tésztával két legyet üthetünk egy csapásra: egy tepsi pogácsa, egy másik tepsi lekváros papucs! Mesefinom!
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.