2019. február 18., hétfő

Kapros-uborkás ricottakrém


Gyors és finom kence reggelire, uzsonnára, vacsorára, kikeverés után azonnal fogyasztható!






Kapros-uborkás ricottakrém

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók:

  • 15 dkg ricotta
  • 1 nagyobb csemegeuborka
  • ízlés szerinti mennyiségű kapor
  • só és bors
  • 1 kicsi gerezd zúzott fokhagyma (opcionális)


A csemegeuborkát finomra reszeljük, összekeverjük a ricottával, a kaporral, sóval és borssal.

Aki szereti, tovább ízesítheti zúzott fokhagymával.

Azonnal fogyasztható, friss vagy pirított kenyérrel, péksüteménnyel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.