Gyors és könnyű, édes és sós.
Nagyon-nagyon jó volt!
Fetás borsófőzelék
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
- 5 dkg vaj
- 0,5 kg zöldborsó
- 2 dl tej
- 1-2 tk étkezési keményítő
- 15-20 dkg fetasajt
- 1 csokor friss petrezselyem
- só és bors
A borsót fedő alatt puhára pároljuk a vajon.
A hideg tejben elkeverjük a keményítőt, a vajas borsóhoz csurgatjuk, kiforraljuk.
Az energiát elzárjuk alatta.
Ezután ízesítjük sóval és borssal, beleforgatjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, végül belemorzsoljuk a fetasajtot is.
Tetszés szerinti feltéttel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.