Az édességek után jöjjenek a sósak: az előre elkészíthetőek és a frissiben finom pogácsák.
Nálunk ő "A Sós" - a világ legjobb sajtos rúdja, esszük, amíg látjuk kategória, az ünnepekre érdemes az adagot duplázni, úgysem marad belőle :-)))
Ugyanez a tészta: kacsazsírral, rozmaringgal, fokhagymával...
Csak pár hozzávaló, s lesz belőle két tepsi sós sütemény!
Káposztás csiga - nagyon finom... A kész sütemény ráadásul lefagyasztható, így pl. az ünnep előtti éjjel kivesszük a fagyasztóból, és másnap lehet vele kínálgatni a vendégeket!
Ha menet közben marad a krumplipüréből, akkor új életet kezdhet ebben a mesefinom pogácsában!
Brindzás pogácsa, illatos, aromás - ha nincs brindza, akkor használjunk nyugodtan juhtúrót helyette!
Egyszerű és nagyszerű a füstölt sajtos verzió is!
S a végére egy remek találmány: sós pogácsatésztából süssünk egy adag finom pogácsát, a másik adagot pedig töltsük meg sűrű, édes szilvalekvárral - mindig siker!
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.