Lássuk, mit is készíthetünk a sonka, a kolbász mellé vagy ráérős uzsonnákra!
Sós kalács a sonka mellé, foszlós, tejszínes, hatos fonással - a posztban linkelt oktatóvideóval!
Édes fonott kalács, akár egyszerű hármas, akár a bonyolultnak tűnő hatos fonással!

Az ismert császárzsemle egy egész kenyérként, alig több, mint egy óra alatt készen van!
Kényelmes reggelikre csokis kalács vajjal, sárgabarack lekvárral... Nem, nem égett meg! Csupa csoki :-)
Sajtos-fokhagymás, csinos kis briósok. Akár önmagában vajjal, akár a húsvéti asztalra péksütemény gyanánt!
Pihe-puha sajtos kiflik, akár 2-3 harapásnyi mini szendvicseket is készíthetünk belőle!
Ha lenyűgöznétek a vendégeket valami különlegességgel - paprikás kalács :-) Meghökkentően nagyon finom!

Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.