A natúr hússzeletet csodásan feldobják az ilyen-olyan raguk, most a Budapest módra: gombával, borsóval, csirkemájjal - nagyon finom!
Sertéskaraj Budapest módra
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 25 dkg csirkemáj (szív nélkül)
- 40 dkg gomba
- 25 dkg zöldborsó
- só és bors
A karajszeleteket folpack alatt
gyengéden kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés felhevített olajon
mindkét oldalát 2-2 perc alatt megsütjük. Félretesszük.
A vöröshagymát megtisztítjuk,
vékony szeletekre vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a csirkemájat,
élénk tűzön kevergetve fehéredésig sütjük, majd belekeverjük a gombát és a
zöldborsót is.
Ízesítjük sóval, borssal, zúzott
fokhagymával, s mire a gomba leve elpárolog, a ragu is megfő.
A kisütött karajszeleteket a
májas-gombás raguval és tetszőleges körettel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.