A jellemzően tartalmas húsos főfogások elé könnyű, hűvös, gyümölcsös krémleveseket mutatok azoknak, akik nem halászlevet vagy húslevest kívánnak tálalni :-)
Rögtön egy nyáridéző, fűszeres gyümölcslevest, őszibarackos-kardamomos, isteni finom!
Sós és édes... Csodás ízharmóniában! Karamellás körte, sütőtök és sósmogyoró grillázs, hogy valami ropogós-harapható is legyen a levesben :-)
Ha tél, akkor forralt bor :-) Forralt boros gyümölcsleves, amit főzés végén akár le is turmixolhatunk!
Ő is gyümölcsleves! Ő is boros! Meg csokis :-)
S ha tél, akkor narancs. Meg csokoládé és alma :-) Levesben!
Legyen néhány sós is a sok édes gyümölcsös után, elsőként egy sült zöldséges krémleves.
Cékla krémleves fűszeres joghurttal - még a színei is karácsonyosak :-)
Gombából is főhet ám ki krémleves!
Narancsos, gyömbéres, édesburgonyás. Fűszeres krémleves sós sajttal! Finom :-)
Vidám készülődést :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.