2017. december 21., csütörtök

Karácsonyi készülődés - húsos fogások



Nálunk az ünnepekkor egy triumvirátus uralkodott: töltött káposzta, birkapörkölt, kocsonya :-) 


De ezeken túl is mutatok pár finomságot!



Nos, akkor lássuk először a töltött káposztát!





Majd jöjjön a birkapörkölt...






...végül a kocsonya!







Kevés előkészítő munka, aztán mindent be a sütőbe! Rizlinges-laskagombás csirke!





Sertéshúsos párja a boros-mazsolás tarja: pici előkészítés, aztán irány a sütő!





Natúr hússzelet egy finom raguval, Budapest mód.






Nyáridéző finomság az aszalt paradicsommal töltött karaj.







Ezek a csirkecombok mesebelien finomak voltak, az összes ujjunkat megnyaltuk utána :-)







De pulykacombot is süthetünk, illatos fűszervajjal - szintén kevés előkészítéssel, aztán irány a sütő :-)






Vagy kacsát... Narancsos-mézes kacsát...







Gyümölcs és hús? Egy finom barackos csirkében?




Klasszikus töltött csirke :-)






S egy másik örök darab, a kijevi csirkemell.








Nagyon egyszerű, nagyon finom: csirkecomb Jóasszony módra!





Vidám készülődést :-)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.