Nálunk az ünnepekkor egy triumvirátus uralkodott: töltött káposzta, birkapörkölt, kocsonya :-)
De ezeken túl is mutatok pár finomságot!
Nos, akkor lássuk először a töltött káposztát!
Majd jöjjön a birkapörkölt...
...végül a kocsonya!
Kevés előkészítő munka, aztán mindent be a sütőbe! Rizlinges-laskagombás csirke!
Sertéshúsos párja a boros-mazsolás tarja: pici előkészítés, aztán irány a sütő!
Natúr hússzelet egy finom raguval, Budapest mód.
Nyáridéző finomság az aszalt paradicsommal töltött karaj.
Ezek a csirkecombok mesebelien finomak voltak, az összes ujjunkat megnyaltuk utána :-)
De pulykacombot is süthetünk, illatos fűszervajjal - szintén kevés előkészítéssel, aztán irány a sütő :-)
Vagy kacsát... Narancsos-mézes kacsát...
Gyümölcs és hús? Egy finom barackos csirkében?
Klasszikus töltött csirke :-)
S egy másik örök darab, a kijevi csirkemell.
Nagyon egyszerű, nagyon finom: csirkecomb Jóasszony módra!
Vidám készülődést :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.