Halászlé és rántott hal most nem lesz, helyettük mutatok pár finom, gyorsan elkészíthető halas fogást!
Kezdjük a nagy klasszikussal: harcsapaprikás. Kapros-túrós galuskával...
No, ez tényleg villámgyors: sajtos, juhtúrós, fokhagymás, munka vele alig - és csodafinom!
Harcsa hentes módra: savanyú uborkával, füstölt szalonnával...
Könnyű, ízgazdag fogás, paradicsommal, csicseriborsóval, üde zöld fűszeres joghurttal!
Hétköznapi hozzávalókból egy igazán ünnepi finomság a harcsa krémes lencsével!
Halfilé spenóttal, túróval - szezonon kívül szerencsére már kapható fagyasztott leveles spenót, pürével ne próbálkozzunk!
Egyszerű natúr halszelet olvadozó fűszervajjal ízesítve. Remekül előkészíthető, aztán tényleg percek alatt elkészíthető.
Ha pedig ragaszkodunk a rántott halhoz, érdemes kipróbálni ezt a bundázást: korpás keksz és dió keveréke, csodásan ropogós és ízletes!
Vidám készülődést :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.