Kezdjük a legnagyobb melóval járó mennyei zöldségkrémmel: a zakuszkával - most is hálás köszönetem Editnek, aki megkóstoltatta velünk, majd meg is osztotta a receptjét.
A sok munka természetesen elaprózható, a zöldségek több adagban lesüthetők, hámozhatók, majd mélyhűtőben várhatják, hogy elkészüljön belőlük a padlizsánkrém.

Jöjjenek aztán a friss fogyasztású padlizsánkrémek, elsőnek mindjárt egy erdélyi verzió.

Aztán egy "magyaros" : -), kicsit lecsós beütéssel.
Hirtelen ötlet szülte, vajon milyen lenne fetával a padlizsánkrém? Finom :-)

Kapcsoljuk be a sütőt, jöjjön egy hidegen és langyosan egyaránt finom saláta!

Egy mesefinom, húsmentes főétel - ami szerintem szintén nagyon jó lehet hidegen is, de ezt még nem érte meg :-)
Fasírtot is süthetünk belőle, szintén húsmentesen!
S levest is készíthetünk padlizsánból, süssük össze mindenféle zöldséggel és turmixoljunk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.