Édesek után a sósak: van, amit előre is elkészíthetünk, és van, ami csak frissen az igazi.
Az örök favorit, a világ legjobb sós rúdja - lehetetlenség abbahagyni a majszolását, ünnepekre akár dupla adagot is be lehet gyúrni :-)
Igaz, türelemjáték a vékony tésztaszálak felvágása - de mennyire megéri! Érdemes karakteres ízű sajttal készíteni, szintén egy abbahagyhatatlan finomság :-)
Visszajelzések szerint durva függőséget is képez okozni a csodasajtos!
A sós rúd tésztája, rozmaringgal, fokhagymával.
Még mindig fokhagyma és rozmaring, ezúttal egy csodafinom foszlós pogácsában!
Pogácsa - brindzával, vagy juhtúróval, ha nem jutunk brindzához, isteni finom!

Újabb pogácsa - füstölt sajttal a tésztájában!
Végül egy rendhagyó sütemény: sós pogácsatésztából egy csapásra két finomság. A világ legegyszerűbb tejfölös pogácsája és lekváros papucs sűrű szilvalekvárral!

Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.