Folytassuk a sort a főételekkel :-)
Csirke, gomba, fehérbor, kicsi tejszín - a munka javát pedig a sütő végzi!
Boros-mazsolás tarja, pici előkészítést igényel, de a java munka itt is a sütőé!
Jöjjön egy másfajta gyümölcs-hús páros!
Töltött káposzta :-)
Birkapörkölt - nálunk elmaradhatatlan volt :-)
Narancsos-mézes kacsasült... Hmmmmmmmm...
Órákon át rotyogó, elképesztően ízgazdag malachús az újdonságok kedvelőinek!
Megint csak egy finomság a bevállalósoknak: mint egy sűrű marhapörkölt, de narancshéjjal, aszalt szilvával, édes piros húsú paprikával - fantasztikus!
Együnk halat is az ünnepek alatt!
Tovább tartott leírni (és elolvasni) - sokféle íz és textúra simul kerek egésszé ebben a fogásban!
Harcsa krémes lencsével - hétköznapi hozzávalókból ünnepi finomság!
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.