Legyen egy kicsit különleges, legyen szép, legyen laktató - amolyan ünnepi asztalra való :-)
Mivel mással is kezdenénk, ha nem töltött káposztával, igaz? Ahány ház, annyi töltött káposzta, mifelénk így készül:
Aztán itt egy nem túl régen készült marhahús étel, benne aszalt szilva, kápia paprika, narancshéj és fahéj (igen!) - naggyon szerettük!
Elsőre bizarrnak tűnhet egy falatban az alma, a spenót és a sajt - de kevés munkával szenzációs ételt tálalhatunk!
Ez egy igazi, rusztikus, melengető húsétel, a krumplifánkot nyugodtan duplázzuk meg, mert roppant mód eteti magát!
Aki szereti a gyümölcs-hús párost, nyugodtan próbáljon ki egy hasonlót - szezonális gyümölcsökkel!
Vidám készülődést kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.