Egy korábbi grillezésre készült - de hátha május elsején is jó idő lesz!
Gyors, könnyű, elronthatatlan és nagyon finom :-)
Szepy receptje a Kifőztükből.
Hideg sárgarépa saláta
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók:
- 3-4 szál sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- só
- 2-3 ek olívaolaj
A sárgarépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Sós vízben 3-4 percig főzzük, leszűrjük.
Azon melegében összekeverjük zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyemzölddel és olívaolajjal és pici sóval.
Hűtőben érleljük néhány órán át, majd kínáljuk grillezett húsok mellé.
Egyszerű és nagyszerű, tetszik! :)
VálaszTörlés