Az édes sütemények után folytassuk a sort a sós aprósüteményekkel - hisz ezek is jól bírják a tárolást sütés után, és élvezeti értékükből mit sem veszítenek :-)
Elsőként jöjjön a sajtos rúd, amit már sokan kipróbáltak, és mindenkinél őrületes sikert aratott! Amolyan esszük, amíg látjuk, csupa sajt és csodálatosan omlós!
Másik kedvenc a csodasajtos, amolyan semmiből valami sütemény, állítólag súlyos függőséget okoz... :-)
Némi türelem kell hozzá ugyan, de annyira megéri... Ez a sajtos ropi messze kenterbe veri a boltiakat!
Mák is biztos lesz minden konyhában, tegyünk félre egy picit belőle ehhez a sóshoz, nagyon izgalmas, ahogy ropognak a sült mákszemek!
Tisztára megéhezem nálad, az édes sütik után most ezek az isteni sósak! Jaj nekem! :)))
VálaszTörlés