Volt már, de most újra műsorra került, hisz tele a piac gyönyörű karfiollal! Imádom a rántott karfiolt, de a panírozásán túl a bő olajban sütés nekem rémálom: mire minden oldala megsül a rózsáknak... Jaj ne...
Sütőben, pici olajjal átkenve, sütőpapíron sütve viszont már egészen kényelmes, s ugyanolyan ropogósra, sőt talán még finomabbra sül, mintha olajban úszna!
Kipróbáljátok? Rizzsel, tartármártással...
:-)
Ki fogom próbálni, ha a rántott hús sikerülhet tepsiben, akkor a zöldség is ugyanolyan finom lehet!
VálaszTörlésNaná, hogy kipróbáljuk:-) Sőt még cukkinit, padlizsánt is!
VálaszTörlésPont így, rizzsel és tartárral... isteni! :) Kipróbálandó! :)
VálaszTörlésKérnék szépen! Szeretem! Tepsiben sütve, micsoda ötlet! Már csak a panírozásra kellene valamit kitalálni. :)
VálaszTörlésKorán reggel totál kínzás, bünti jár érte :) Már én is mindent sütőben sütök, de a karfiolt még nem próbáltam. Itt az ideje, csak nem tudom van-e annyi karfiol a piacon, amennyit én meg tudok enni ?
VálaszTörlésRemek, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Most akarok leállni az olajban sütött ételekről, és sok jó ötletet találtam. Remélem sikerül, és finom lesz, mert van egy 4 éves kritikusom is :-)
VálaszTörlésÖrülök Neked, remélem sok finomságot találsz majd nálam :-)
TörlésBízom benne, hogy sikerül a karfiol, pici-vékony olajréteggel kend át mindegyik rózsa tetejét, ahogy a leírásban is szerepel, nehogy száraz legyen, és így csodás ropogósra fog sülni!