2011. december 22., csütörtök
Ünnepi készülődés: húsos főételek
A teljesség igénye nélkül :-)
Különleges, finom fogások, könnyen elkészíthetőek - nem kell velük órákon át a tűzhely mellett álldogálni! Azt hiszem, ez sem egy utolsó szempont :-)
Gyömbéres hal almás rizottóval
Almás-narancsos csirke (mehet kacsából is!!!)
Almás-tormás csirkemell
Rozmaringos kacsamáj pikáns almával
Aszalt barackos pulykamell
Sült libamáj
Búbos karaj: barackkal, sonkával, mandulával, sajttal
Rozsdás hús
Citromos-vajas csirkemell
Csirkecombok leveles tésztában
Halas-gombás pie
Hal gombával, kaliforniai paprikával
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hjaj Viki, elájul tőled az ember. :D
VálaszTörlésCsodás összegzés!
A rozmaringos májat almával viszem 26-ra, aznapra még nem volt ötlet. Köszönöm! :)
Köszi Csajszi :-)))
VálaszTörlésFantasztikus ajánló:) Az én idei menüm már megvan, de mindegyik tökéletes az ünnepi sztalra. Boldog Karácsonyt:)
VálaszTörlésViki, megint szuper választékot hoztál! Megyek meg is nézem az aszalt barackos pulykát!
VálaszTörlésBoldog Karácsonyt!